Massagepraktijk Xenia

De praktijk

In de hectiek van het dagelijks bestaan zijn momenten van rust en ontspanning soms schaars.

Een wellnessmassage geeft je deze rust terug en helpt je weer tot jezelf te komen. Hygiëne en veiligheid staan in de praktijk voorop. Uiteraard krijgt iedere cliënt schone handdoeken en een behandeling begint met een korte intake waarop de massage wordt aangepast.

De massages vinden plaats op afspraak. Op werkdagen van maandag t/m zaterdag.

Massagepraktijk Xenia is dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 (Vanwege de behandelingen kan de praktijk telefonisch slecht bereikbaar zijn, dus schroom niet om in te spreken).

De masseuse

Mijn naam is Sabrina Sjoerdsma, wonend in Meppel. Na de geboorte van mijn dochter had ik van tijd tot tijd moeite mij te ontspannen. Er ging een wereld voor me open toen ik op een gegeven moment in aanraking kwam met een massage: ik voelde me weer vitaal en energiek.

Door mijn goede ervaringen werd de interesse voor de kunst van het masseren aangewakkerd en besloot ik een opleiding tot masseur te volgen, en heb er vele cursussen na gevolgd zoals tibetaanse massage, hot stone, kruidenstempels, kokos stempels, bamboemassage en lomi lomi massage.

De passie die ik ontwikkelde voor het masseren en op die manier mensen helpen rust en ontspanning te vinden plantte het idee voor een nieuwe droom: een eigen massagepraktijk.

Deze droom is nu werkelijkheid geworden!

Graag zie ik u spoedig in massagepraktijk Xenia