Tibetaans

Tibetaans

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Tibetaans

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Let op! In geval van contra-indicaties mag u niet gemasseerd worden!

Bij de tibetaanse massage wordt gewerkt met zouten, kwartskristallen en essentiële oliën. De verwarmde stempeltjes volgen de energiebanen en worden geplaatst op precieze energiepunten van het lichaam. Door verschillende manipulaties van de stempeltjes worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt, verpulverd, verspreid en gedraineerd.

Een behandeling van deze Tibetaanse massage geeft u een hernieuwd energetisch evenwicht. Gespannen weefsels worden totaal gerelaxeerd met een zuiverende, peelende werking voor een zijdezachte huid. Een krachtige synergie van natuurlijke elementen karakteriseert de Tibetaanse mengeling in de stempels. Het gekristalliseerde zout werd meer dan miljoen jaren geleden gevormd in de Himalaya.

Basissteen in de kristaltherapie is rozekwarts, steen van tederheid, van vergiffenis en zachtheid. Het bergkristal en dit kwarts in de stempeltjes geven hun eigen- schappen vrij tijdens de massage. Het katoenen zakje zorgt op een natuurlijke wijze voor een delicate peeling en geeft aan de huid alle positieve elementen van de zouten, de kristallen en de oliën door.

De stempels worden opgewarmd, verlevendigd met een selectie van essentiële oliën. Door de olie en de beweging van de handen lost het zout op en geeft daarbij zijn helende eigenschappen af op het lichaam. De massage met drukbewegingen, rotaties en stimulaties op specifieke punten en energiebanen (Chakra’s) werkt zuiverend, harmoniserend en dynamiserend.

Voordelen:

  • Vocht afdrijvend
  • Ontgift
  • Brengt energielevel in balans