Rozen

Rozen

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Rozen

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Let op! In geval van contra-indicaties mag u niet gemasseerd worden!

De rozenmassage helpt mensen vreugde, liefde en geluk te vinden in hun leven. De massagemethode met rozenolie als hulpmiddel zorgt voor spanningsvermindering en wordt gebruikt om u te helpen een sterke lichaam en geest verbinding te bereiken. De geest kan een verbinding met het lichaam begrijpen en maken door de zachte aanraking.

Het hele lichaam wordt gemasseerd met rozenolie, waarna hete handdoeken gedrenkt in rozenwater over uw rug worden afgewisseld zodat lichaam en geest één kunnen worden en geheel weer in balans kunnen komen.

De rozenmassage is voor iedereen en ook zeer effectief bij mensen die aan spierspanning, rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, of depressiviteit lijden.

Deze methode wordt onderscheiden van anderen door het gebruik van directe, zachte aanraking. Doordat de zachte aanraking en de geur van rozen worden toegepast zal de spanning en het ongemak verlichten en u gaat zich zeer ontspannen voelen en de ademhaling zal verdiepen.

Tijdens de massage kunnen vele onbewuste gedachtes en herinneringen tevoorschijn komen. Met de rozenmassage zult u oude patronen van gebruikelijke spanning "los kunnen laten" die u toestaan om te leven, en te kunnen genieten!

Voordelen:

  • Helpt bij spierspanning
  • Verminderd rugpijn
  • Helpt bij hoofdpijn
  • Verminderd slapeloosheid