Lomi Lomi

Lomi Lomi

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Lomi Lomi

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Let op! In geval van contra-indicaties mag u niet gemasseerd worden!

De traditionele strijk- en kneedkunst uit Hawaï is een tip voor massageliefhebbers. Geen wonder want de naam alleen al belooft ongekend genot: Lomi is de Hawaiiaanse term voor massage en betekent "drukken, kneden, wrijven", maar ook "met fluwelen pootjes een tevreden kat aanraken" En als in deze taal een woord wordt verdubbeld (Dus Lomi Lomi) dan wordt de betekenis nog enkele malen sterker.

Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Na de massage voelt men zich als herboren.

Tijdens deze massage worden de afvalstoffen in het lichaam naar de lymfeknopen geleid, waar ze dan weer uit het lichaam worden afgevoerd.

Dit is een grondige en diep-ontspannende massage, die effect kan hebben op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

De Lomi Lomi massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan. Er wordt niet alleen gemasseerd met de handen maar ook met het zachte gedeelte van de onderarmen

Voordelen:

  • Verbetert de bloedsomloop
  • Reinigt het lichaam van afvalstoffen
  • Vermindert pijn
  • Versoepelt het lichaam
  • Verbetert de stofwisseling