Hot chocolate

Hot chocolate

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Hot chocolate

Vanaf € 27,50 per 60 minuten

Let op! In geval van contra-indicaties mag u niet gemasseerd worden!

Een hot chocolate massage is een lichaamsmassage waarbij gemasseerd wordt met warme vloeibare cacao-olie. Een hot chocolate massage heeft in de wellnessbranche de bijnaam "zoetste verwenning" gekregen.

Cacao bevat ingrediënten die ons gelukshormoon verhogen. De heerlijke geur van chocolade prikkelt je zintuigen. Daarnaast heeft cacao een voedende, verzachtende en vooral hydraterende werking. Het unieke van de hot chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Het heeft een anti-depressieve werking en maakt je goedgezind.

Chocolade wordt gemaakt van cacao, een complexe stof , waarvan een aantal een bekende werking hebben. Serotine is er één van. Deze stof is reeds in enige mate aanwezig in onze hersenen en heeft een positieve invloed op ons humeur. Andere stoffen zijn cafeïne en theobromine. Cafeïne is gekend om haar bestrijding van vermoeidheid maar ook voor het stimuleren van activiteiten en verhogen van het concentratievermogen. Theobromine bevordert de spierwerking en stimuleert de eetlust.

Voordelen:

  • Heeft een verzachtende werking
  • Voedt de huid
  • Hydrateert de huid
  • Anti-veroudering
  • Beschermt het lichaam